WELCOME TO WÜRTH
Katalog Wurth Katalog Srbija Wurth Katalog Srbija Wurth Katalog DE

Wurth kao poslodavac

Wurth svoj uspeh temelji na uspehu svojih zaposlenih. Mi želimo da svaki novi član našeg tima pronađe više od posla.

04810046

Wurth je, bez predrasuda i izuzetaka, prijatelj talenata i dostignuća. Jedini uslov za sve je da delenašu viziju, naše ciljeve, naše ambicije i vrednosti.

Otvorenost
Tradicionalno, Wurth svima nudi iste mogućnosti zapošljavanja. Sa univerzitetskom diplomom ili bez nje, sa ili bez radnog iskustva, osoba sa invaliditetom, žena ili muškarac, sever ili jug, zapad ili istok... Wurth ne pravi nikakvu razliku. Ono što je važno je Vaša karijera i ono što želite izgraditi, Vaše ambicije, Vaša energija i Vaša sposobnost da sa nama delite velike planove za budućnost.

U Wurthu, kao međunarodnoj grupi otvorene kulture, smatramo da je bogatstvo u raznolikosti, da individualne razlike i specifičnosti ne predstavljaju prepreku već upravo suprotno: one su ogroman potencijal napretka. Ta vizija je jedan od temelja naše politike ljudskih resursa, koja se ne zaustavlja na zapošljavanju. Wurth razvija dinamičan plan karijere u kojoj je sve moguće za sve, sve vreme.

Wurth je prisutan u 84 zemlje sveta sa više od 400 preduzeća. Wurth Grupa zapošljava više od 66.000 ljudi širom sveta, uključujući i više od 32.000 predstavnika prodaje na terenu, što je najjača prodajna sila u svetu.

Ovaj uspeh Wurth grupa duguje neprikosnovenoj odanosti svojim temeljnim vrednostima (kvalitet, servis, inovativnost, poštovanje), ali i talentu i zajedničkim ambicijama svojih zaposlenih.