Wurth u Srbiji

Wurth u Srbiji osnovan je 1996. godine, kao deo Wurth Grupe iz Nemačke, globalnog lidera u snabdevanju profesionalaca u oblasti montaže.

NASTAVITE

WURTH U SRBIJI
DANAS

Naš tim u Srbiji čini preko 270 ljudi, među kojima je više od polovine zaposleno u direktnoj prodaji. Posećujemo kupce na njihovim lokacijama, radimo telefonsku prodaju, a u sastavu firme posluju i Pick & Go objekti. Sarađujemo sa više od 15.000 poslovnih partnera. Ulažemo velike napore da ostanemo prepoznatljivi po vrhunskom kvalitetu proizvoda i usluge, uz istovremenu brigu o zajednici u kojoj poslujemo. Zapošljavamo kvalitetne ljude koji će podržati naša strateška opredeljenja.

POGLEDAJ KARIJERE

POČECI I INOVATIVNI
PROIZVODI

Tim mladih stručnjaka je 1996. godine u Srbiju, tadašnju Jugoslaviju, doneo Wurthov koncept direktne prodaje u branši tehničkih proizvoda. Već više od 20 godina na našem tržištu promovišemo principe preduzetništva i tržišne ekonomije i redovno donosimo tehničke inovacije i kvalitetna rešenja u oblasti profesionalnog ručnog, električnog i pneumatskog alata, proizvoda za obradu materijala, zavarivanja, tehničke hemije, opreme za ličnu zaštitu, kao i širok asortiman vijaka i drugih artikala po DIN standardu.

Pogledaj proizvode

WURTH U SRBIJI
KROZ VREME

1996. / 2 zaposlena

Otvorena kompanija Wurth u Srbiji. Gospodin Jozef Laister, u to vreme direktor Wurth Austrija, započeo je poslovanje Wurtha na ovim prostorima. Aleksandar Grgić je postavljen za direktora Wurtha u Srbiji.

4. april 1997.

Prva prodaja u Srbiji. Od tog dana, 4. april se obeležava kao Dan prodaje.

1997. / 10 zaposlenih
promet: 0,148 mil €

Prva uspešna godina Wurtha u Srbiji završena je prodajom od, za to vreme fantastičnih, 148.000 evra.

2003. / 120 zaposlenih
promet: 5,9 mil € / profit: 0,8 mil €

Osnivanje kompanije WASI Srbija, a naredne godine i HAHN+KOLB, koji postaju deo Wurtha u Srbiji. Selidba u nove prostorije i otvaranje novog show rooma.

2005. / 194 zaposlena
promet: 11,5 mil € / profit: 1,1 mil €

Obeleženo prvih 60 godina Wurth Grupe. U Srbiji uvedeni PDA uređaji u prodaju.

2006. / 222 zaposlena
promet: 15,5 mil € / profit: 2 mil €

Obeleženo 10 godina uspešnog poslovanja u Srbiji.

2007. / 270 zaposlenih
promet: 19,6 mil € / profit: 1,9 mil €

Otvoren prvi Pick & Go objekat u Srbiji.

2013. / 155 zaposlenih
promet: 13,1 mil €

Preseljenje u novoizgrađeni objekat u Surčinu u kojem se i danas nalazi centrala Wurtha u Srbiji.

2015. / 180 zaposlenih
promet: 16,4 mil € / profit: 0,6 mil €

Uvođenje Sales Leadera - inovativnog softverskog rešenja za terensku prodaju koje u sebi sadrži desktop i mobilnu aplikaciju.

2016. / 208 zaposlenih
promet: 21,4 mil € / profit: 1,1 mil €

Obeleženo 20 godina rada Wurth u Srbiji. Ove godine je pokrenut i Intercompany departman koji pruža podršku u razvoju Wurth kompanija u više od 20 država Evrope i Azije.

2017. / 250 zaposlenih
promet: 25 mil € / profit: 2,3 mil €

Dvadeset godina nakon prve prodaje u Srbiji, ovo je bila najuspešnija poslovna godina u istoriji Wurtha na našem tržištu. Naš uspeh je zaokružen otvaranjem novog, modernog logističkog centra u Inđiji.

POMOĆ POJEDINCIMA
I BRIGA
ZA OKRUŽENJE

Pomoć ugroženim pojedincima i briga za okruženje, duboko su usađeni u poslovnu kulturu Wurtha. U saradnji sa zaposlenima Wurth, između ostalog, podržava lečenje bolesne dece, pomaže deci sa posebnim potrebama, podržava porodice s teškim materijalnim statusom...

Društveno
odgovorno
poslovanje

Pored pojedinačnih Wurth kompanija, i Wurth Grupa je izrazito aktivna na humanitarnom polju. Kako bi se objedinili angažmani i osigurao kontinuitet započetih inicijativa, Reinhold i Carmen Würth su 1987. godine osnovali Fondaciju Wurth koja trenutno raspolaže kapitalom od 6,5 miliona evra.

KONTAKTIRAJTE NAS

Moderno opremljena centrala kompanije, savremeni logistički centar u Beogradu i Pick & Go objekti širom Srbije, garantuju odličnu uslugu i najbolje uslove za rad.

Pogledajte gde možete naći Wurth objekte u Srbiji.

pogledaj lokacije