BRENDOVI

Pored osnovnog, veoma prepoznatljivog brenda koji je istovremeno i ime kompanije, Wurth je svoj prodajni asortiman proširio robnim markama koje svaka za sebe donose dodatnu informaciju o specifičnosti proizvoda iz te grupe.

NASTAVITE

WURTH BRENDOVI

Brendovi kompanije Wurth predstavljaju sinonim za vrhunski kvalitet i pouzdanost profesionalnog alata i opreme za montažu

Zebra

Wurth premium brend

ZEBRA® brend obuhvata proizvode najvišeg kvaliteta i najviših performansi, a često i nagrađivanog dizajna. Proizvodi koji nose ZEBRA® oznaku, korisnicima daju za klasu višu upotrebnu vrednost od one koja je uobičajena među proizvodima za profesionalnu upotrebu.
Pojedini ZEBRA® proizvodi ponose se prestižnom Red Dot nagradom za vanserijski industrijski dizajn, kako u pogledu upotrebljivosti alata, tako i po pitanju ergonomije, estetike i zaštite korisnika.

Saznajte više

ASSY

revolucionarni vijak

Wurthovo odeljenje za istraživanje i razvoj, patentiralo je 2008. godine revolucioran ASSY® vijak treće generacije. Nova generacija vijaka namenjena je profesionalcima koji se bave spajanjem drvenih elemenata, zahvaljujući asimetričnoj konstrukciji, daje veću brzinu i manju potrebnu silu uvrtanja, kao i sigurnost navojnog spoja. ASSY® vijak je tako konstruisan da lako prodiranje u materijal, i da u njega potpuno uđe. Patentiran AW® prihvat odlikuje do sada najravnomerniji prenos sile sa alata na vijak. Vijci većih dimenzija poseduju i poseban rezni deo na njegovoj sredini a koji omogućava lagano prodiranje u drvo.

WURTH MASTER

premium brend alata

Brend električnog, baterijskog i pneumatskog alata čiji se vrhunski kvalitet pre svega ogleda u performansama koje su uvek za nijansu ispred konkurencije. Pored toga, napredan dizajn, ergonomija prilagođena dugotrajnom, svakodnevnom radu profesionalaca, kao i tri godine garancije obezbeđuju maksimalno zadovoljstvo prilikom korišćenja.

Saznajte više

RED LINE

performanse za profesionalnu upotrebu

RED LINE proizvodi obuhvataju artikle standardnih performansi za svakodnevnu profesionalnu upotrebu. Ovi proizvodi će zadovoljiti potrebe profesionalaca u oblasti montaže koji žele da pomire kvalitet i prihvatljivu cenu. U RED LINE asortimanu ističu se rezne ploče, HSS burgije i ručni alat.

TRIATHLON

ulja vrhunskog kvaliteta

Wurth kvalitet odlikuje je i TRIATHLON proizvode za podmazivanje. Ovom robnom markom obuhvaćena su motorna, menjačka i hidraulična ulja nemačkog kvaliteta, za primenu u putničkim i komercijalnim vozilima, kao i u poljoprivrednim mašinama.

ORSY

inovativno odlaganje i skladištenje

ORSY je inovativan sistem međusobno uklopivih, mobilnih elemenata, za organizovano i sistematizovano odlaganje i skladištenje proizvoda. Kutije, police, fijoke, koferi, kolica... brzo i jednostavno se kombinuju, a bilo da su fiksirani, na šinama ili točkićima, omogućavaju da sve bude uvek na dohvat ruke i štede prostor, čak i u mobilnim radionicama na četiri točka. ORSY je ponosni nosilac Red Dot nagrade iz 2017. godine.

Saznajte više

POWERED BY WURTH BRENDOVI

Zbog specifičnosti tržišta južne, jugoistočne i istočne Evrope, Wurth kompanije s ovih teritorija osmislile su robne marke koje obuhvataju grupe proizvoda koje obično nisu zastupljene u osnovnom Wurth asortimanu. Iza ovih lokalnih brendova, takođe stoji kvalitet moćne Wurth Grupe.

FARM

Baštenski i poljoprivredni alat

Brend FARM je nastao 2010. kao brend kompanije Wurth Srbija i vrlo brzo se proširio na tržišta drugih balkanskih zemalja. Ova robna marka obuhvata alat i uređaje namenjene održavanju bašte, kao i za lake poljoprivredne poslove. Sav FARM baštensko-poljoprivredni alat, uključujući kosilice, trimere, pumpe za vodu, makaze, testere… zadovoljava najviše svetske standarde. Pored modernog dizajna i ergonomije, FARM proizvodi korisnicima pružaju potpuno uživanje tokom baštenskih radova.

Farm e-shop

LAGUNA i CORNAT

Sanitarni program

Laguna je robna marka kompanije Wurth Srbija osnovana 2008. godine a obuhvata proizvode iz sanitarnog programa. Wurth Grupa poseduje još i sanitarni brend Cornat. Sa ova dva brenda smo u misiji da postanemo vodeći dobavljač sanitarnog i pratećeg programa, uz poštovanje regulative, vrhunski servis i upotrebu ekološko prihvatljivih materijala.

Saznajte više

Workshopr

powered by Wurth

S obzirom na to da veliki broj profesionalaca u Srbiji za određene poslove koristi hobi alat, Wurth tim je razvio proizvode koje krase dobre performanse i kvalitet, kao i prihvatljiva cena. Koristeći Workshopr powered by Wurth artikle svaki korisnik može očekivati standradne performanse za povremene ili jednokratne poslove, uz prepoznatljiv inovativni dizajn, kvalitetnu podršku i razvijenu servisnu mrežu.

Utili

mali kućni aparati

Najmlađi brend nastao u kompaniji Wurth Srbija razvijen je sa namerom da se upotpuni ponuda ka kupcima koji u svom asortimanu drže velik broj proizvoda. Robnu marku Utili na sebi nose mali kućni aparati.