Kompanija

Wurth Pick&Go prodavnice na 17 lokacija

Vreme čitanja: 2 min.
NASTAVITE

Sa ciljem da budemo bliže našim kupcima kako bi im naši proizvodi i stručni saveti bili dostupniji, Wurth Srbija otvara NOVE Pick & Go prodavnice na više različitih lokacija:Ledine, Altina, Borča, Zvezdara, Novi Sad, Kragujevac, Novi Sad 2, Čačak, Beograd, Niš, Nova Pazova, Subotica, Šabac, Zrenjanin, Kraljevo, Mladenovac.


Nove Pick & Go radnje predstaviće i novi koncept naših radnji koje će pored modernog dizajna i svojim širokim asortimanom biti podeljene u četiri destinacione kategorije: LZO, Zavarivanje, Master mašine i Ručni alat.

U LZO centru očekuje vas široka ponuda visokokvalitetne, udobne i moderne radne odeće i obuće koja štite od povreda, vremenskih nepogoda i olakšava svakodnevni rad zahvaljujući svojim praktičnim funkcijama.

Wurth kao partner profesionalaca, svojim širokim asortimanom aparata za zavarivanje koja se nalazi u okviru centra za zavarivanje, garantuje mogućnost potpunog bavljenja ovom profesijom - od samih aparata, potrošnog materijala pa do zaštite na radu.

U destinacionoj kategoriji master mašina možete pronaći Wurth električne, baterijske i pneumatske mašine, čiji se vrhunski kvalitet pre svega ogleda u performansama, naprednom dizajnu, propratnoj opremi i ergonomiji koja je prilagođena dugotrajnom svakodnevnom radu profesionalaca.

Kako je Wurth ručni alat sinonim za pouzdan i dugotrajan alata za profesionalnu upotrebu i vaš partner u ostvarenju poslovnih ciljeva, u centru ručnih alata u našim novim Pick&Go prodavnicama, očekuje vas i širok program pojedinačnih alata i alata u setovima zagarantovanog kvaliteta.

Wurth Pick and Go prodavnice


Naše Pick&Go objekte možete pronaći na sledećim lokacijama

Vidimo se!

Blizu. Bliže. Wurth.

Podelite na: