WELCOME TO WÜRTH
Katalog Wurth Katalog Srbija Wurth Katalog Srbija Wurth Katalog DE

Servis

3Years Warranty Siegel

Kod profesionalnog alata koji je svakodnevno u upotrebi dolazi do habanja i otkaza pojedinih delova. Zbog toga je tu Wurth Master Servis – kvalitetan i brz servis za Vaš Wurth Master alat.Wurth Master Servis - kvalitetan i brz servis za Vaš Wurth Master električni, baterijski i pneumatski ručni alat.

NAŠ SERVIS – VAŠE ZADOVOLJSTVO
Ukoliko imate problem sa funkcionisanjem Vašeg Wurth Master elektro, baterijskog ili pneumatskog alata, dovoljno je da pozovete našeg predstavnika prodaje ili da posetite naš najbliži Pick and Go objekat. Sve ostalo je naša briga. Alat ćemo preuzeti i u kratkom roku ga vratiti u ispravnom stanju.

BRZI TRANSPORT
Nakon predaje, veoma brzo će vaš Wurth Master alat biti u rukama profesionalnih servisera. Lokacije naših Pick and Go objekata možete pogledati ovde.

VISOKOPROFESIONALNA I BRZA USLUGA SERVISIRANJA
Odmah po preuzimanju alata naš tim profesionalnih servisera će utvrditi uzrok otkaza i napraviti defektažu. Zahvaljujući optimizovanom magacinu rezervnih delova, 25 % alata prispelih na servis servisiramo isti dan, a u roku od 10 radnih dana 95 od 100 alata je servisirano.

* ukoliko nismo u mogućnosti da servisiramo Vaš alat u roku od 10 radnih dana, ponudićemo Vam servisni alat na korišćenje, kako bi Vaš proces rada tekao nesmetano. Za više informacija kontaktirajte našeg predstavnika prodaje, koji sarađuje sa Vama.

PONUDA "STARO ZA NOVO"
Ukoliko imate Wurth Master alat koji je neispravan, a želeli biste da ga zamenite novim, pošaljite ga Wurth Master Servisu. Mi ćemo Vam ponuditi novi alat po specijalnoj ceni.

Vaš stari alat ćemo reciklirati, vodeći računa o zaštiti životne sredine.

Za više inofrmacija konsultujte našeg predstavnika prodaje.

3 GODINE GARANCIJE ZA WURTH MASTER ALAT - Za Wurth Master alat dajemo garanciju u trajanju od tri godine prema uslovima garancije.

 

Za dodatne informacije možete pozvati naš telefon 011/2078-200.