Kompanija

Wurth Pick&Go prodavnice na 4 NOVE lokacije u Beogradu

Vreme čitanja: 2 min.
NASTAVITE

Sa ciljem da budemo bliže našim kupcima kako bi im naši proizvodi i stručni saveti bili dostupniji, Wurth Srbija otvara NOVE Pick & Go prodavnice na četiri različite lokacije u Beogradu: Ledine, Altina, Borča i Zvezdara.


Nove Pick & Go radnje predstaviće i novi koncept naših radnji koje će pored modernog dizajna i svojim širokim asortimanom biti podeljene u četiri destinacione kategorije: LZO, Zavarivanje, Master mašine i Ručni alat.

U LZO centru očekuje vas široka ponuda visokokvalitetne, udobne i moderne radne odeće i obuće koja štite od povreda, vremenskih nepogoda i olakšava svakodnevni rad zahvaljujući svojim praktičnim funkcijama.

Wurth kao partner profesionalaca, svojim širokim asortimanom aparata za zavarivanje koja se nalazi u okviru centra za zavarivanje, garantuje mogućnost potpunog bavljenja ovom profesijom - od samih aparata, potrošnog materijala pa do zaštite na radu.

U destinacionoj kategoriji master mašina možete pronaći Wurth električne, baterijske i pneumatske mašine, čiji se vrhunski kvalitet pre svega ogleda u performansama, naprednom dizajnu, propratnoj opremi i ergonomiji koja je prilagođena dugotrajnom svakodnevnom radu profesionalaca.

Kako je Wurth ručni alat sinonim za pouzdan i dugotrajan alata za profesionalnu upotrebu i vaš partner u ostvarenju poslovnih ciljeva, u centru ručnih alata u našim novim Pick&Go prodavnicama, očekuje vas i širok program pojedinačnih alata i alata u setovima zagarantovanog kvaliteta.

Wurth Pick and Go prodavnice

Prvo otvaranje NOVE Pick&Go prodavnice na Ledinama, u ulici Mije Aleksića 2očekuje nas u ponedeljak 4.10. gde će naše kupce pored specijalnih akcija obradovati i mnogobrojni pokloni koje smo pripremili za njih, ali i za tri predstojaća otvaranja Wurth Pick & Go prodavnica na sledećim lokacijama:

Altina, Dobanovački put 77a, Zemun

Borča, Zrenjaninski put bb, Palilula

Zvezdara, Bulevar Kralja Aleksandra 458

Radno vreme NOVE Wurth Pick&Go prodavnice na Ledinama, biće od 7 do 16 časova svakog radnog dana, dok će parking mesta za sve naše kupce biti obezbeđen na sve četiri lokacije.

Vidimo se!

Blizu. Bliže. Wurth.

Podelite na: