Proizvodi

Sredstvo za održavanje Diesel common rail sistema ubrizgavanja

Vreme čitanja: 2 min.
NASTAVITE

Kako i kada se koristiti Wurth sredstvo za održavanje Diesel common rail sistema ubrizgavanja?


U jednom od naših prethodnih blogova pisali smo zašto i kome su potrebni aditivi, gde smo zaključili da aditivi služe da smanje trenje i habanje vozila, uklone taloženje nečistoća i stvaranje istih, kao i da smanje potrošnju tečnosti u vozilu, kao što su gorivo, ulje ili rashladne tečnosti.

Što se tiče aditiva za putnička i komercijalna vozila sa Common Rail ili Pumpa Duse ubrizgavanjem, iz široke palete naših aditiva izdvojili smo Wurth sredstvo za održavanje Diezel common rail sistema ubrizgavanja.

Prednosti upotrebe ovog sredstva su:

  • Produžetak radnog veka svih pokretnih delova sistema za ubrizgavanje kod dizel motora
  • Smanjuje se mogućnost kvara u sistemu za ubrizgavanje
  • Utiče na optimalnu potrošnju goriva
  • Obezbeđuje miran i stabilan rad ispravnih motora
  • Utiče na smanjenje emisije štetnih gasova


Korišćenjem ovog sredstva takođe sprečavate stvaranje naslaga u komori za sagorevanje i na diznama, kao i mogućnost habanja površina i nastanka eventualnog kvara. Upotreba sredstva za održavanja Diesel commom rail sistema za ubrizgavanje je kompatibilna sa svim modernim dizel katalizatorima tj. prikladno je za korišćenje kod svih vrsta dizel goriva.



Način upotrebe Wurth sredstva za održavanje Dizel common rail sistema ubrizgavanja je vrlo jednostavan:

  • Sadržaj iz boce sipati u rezervoar sa gorivom
  • U rezervoaru ne sme biti količina goriva manja od 10 litara! Preporučena je zapremina od 300 ml ovog proizvoda na 70 litara goriva.
  • Preporučuje se upotreba na svakih pređenih 2.000 km, ali i kao preventivna mera nakon svake popravke sistema za ubrizgavanje ili motora.


Generalno, primena aditiva omogućava vam borbu protiv prvih znakova kvara nastalih kao posledica nepravilnog rada i uklanja neželjene uzroke u vidu postojećih naslaga i nečistoća. Ali, Wurth aditivi nisu samo proizvodi za održavanje vašeg motora, već i saveznik u poboljšanju performansi. Široka paleta ovih visokokvalitenih proizvoda, posebno dizajniranih za specifične primene, dostupna je na našem eShop-u.

Podelite na: