Proizvodi

Sredstvo koje svaki servis treba da ima

Vreme čitanja: 2 min.
NASTAVITE

Wurth bmf ekološki deterdžent i odmašćivač za podove, mašine i vozila


Problem:

Da li ste znali da prilikom intenzivnog korišćenja klima uređaja u zatvorenim prostorijama i kolima dolazi do slabe razmene toplote hladnjaka. Hladnjaci su najčešće napravljeni od aluminijuma, što znači da ih čišćenje agresivnim hemikalijama može uništiti!




Predlog rešenja


Wurth deterdžentni čistač i odmašćivač BMF sadrži elemente i deterdženta i odmašćivača - 2 u 1.

BMF je napravljen na deterdžentnoj osnovi, sa istom Ph vrednošću kao i deterdženti koji se koriste u domaćinstvu, ali zbog zajedničkih supstanci koje imaju odmašćivači, pogodan je i za odmašćivanje metalnih površina zaprljanih mastima i uljima.

Izrađen po najvišim ekološkim standardima, BMF je pogodan za čišćenje podova, mašina i vozila (Boden, Maschinen, Fahrzeuge) kao i za odmašćivanje podloga pre farbanja.

Ne sadrži fosfate, agresivne rastvarače i korozivne supstance kao ni silikon, te ni na koji način ne može ugroziti zdravlje korisnika.

Vrlo je efikasan prilikom čišćenja površina koje su zaprljane mastima i uljima, a da pritom ne dovode do oštećenja boje, gume, plastike.

Može se koristiti za ručno i mašinsko pranje. Najbolji rezultati se postižu kada se BMF rastvori u toploj vodi, a koncetracija zavisi od stepena nečistoće. U našoj ponudi možete pronaći i slavine za pretakanje.

Nakon 5 do 10 minuta, u zavisnosti od spoljne temperature, BMF isparava sa očišćene površine. Usled brzog isparavanja sprečava stvaranje površinske korozije na metalnim predmetima, a prilikom ćišćenja podova, sprečava klizanje.

BMF je kontaktni čistač, te je prilikom čišćenja neophodna primena pritiska, mlazom vode, pritiskom mašine ili pritiskom ruke radnika.


Potvrda kvaliteta


Nekoliko servisera klima sistema je potvrdilo efikasnost BMF deterdženta. Za najbolji i najbrži učinak, napravite rastvor BMF do 10%, poprskajte saće klima uređaja, sačekajte 5 do 10 minuta da se nečistoće rastope i potom ceo hladnjak isperite mlazom vode ili izduvajte komprimovanim vazduhom, u zavisnosti od mesta i uslova za rad.

Za nanošenje rastvora preporučujemo neku od bočica iz naše ponude.

Gde sve možete da upotrebite ovaj jedinstven proizvod BMF deterdžent?

Automobilski i/li kargo motori, menjači, zupčanici, ležajevi.

BMF je vrlo pogodan za pranje podova u auto servisima, za čišćenje ručnih alata posle upotrebe i odmašćivanje delova automobila pre remonta.

BMF se može koristiti i za pranje alatnih mašina pre sipanja nove emulzije za hlađenje. Dugotrajnom upotrebom raznih emulzija u alatnim mašinama se stvaraju naslage koje smanjuju kapacitet hlađenja i izazivaju neprijatan miris. Ove nečistoće se efikasno čiste tako što se cela mašina opere sa 10% rastvorom BMF.

Napomena:

Preporučene koncentracije su:

  • pranje pomoću mašina koje stvaraju visok pritisak – 3 do 5%
  • u mašinama za pranje podova - 3 do 10%
  • ručno pranje podova, delova opreme ili mašina – 5 – 20%


Poručite BMF čistač preko:

WURTH E-SHOPA


Podelite na: