Proizvodi

ORSY® koferi i setovi

Vreme čitanja: 4 min.
NASTAVITE

Kako je nastao ORSY?


„Sredinom sedamdesetih godina prošlog veka, jedan od mojih zaposlenih, gospodin Wöhrle, došao je sa idejom o organizaciji i skladištenju sitnih delova i materijala za pričvršćavanje. Ta ideja se vrlo brzo razvila u police zvane ORSY® (skraćenica od „ORder with SYstem)“.

Wurth je napravio i postavio test ORSY® police u pogonima i radionicama svojih redovnih kupaca, koji su organizaciju i sistematizaciju malih delova za pričvršćivanje prihvatili pozitivno. Kao rezultat, eliminisan je rizik od duplog naručivanja i bespotrebnog skladištenja proizvoda koji se već nalaze na policama u zadovoljavajućim količinama.“ Profesor Reinhold Würth

Profesor Reinhold Würth

Od tada, ovaj sistem skladištenja je praktično revolucionisao način na koji Wurth sarađuje sa svojim kupcima. Pored polica, razvijen je ceo asortiman ORSY® sistema za skladištenje alata u magacinima, radionicama, vozilima i gradilištima.Primer upotrebe ORSY® sistema skladištenja u magacinu


1. ORSY® sistem polica

Optimizovane police proizvoda prilagođene vašim potrebama i tokovima posla.

5. Asortiman ORSY® kofera

Unapred spakovan asortiman osnovnih komponenti za razne zanate.

2. ORSY® Stick & Go oznaka za pakovanje

Preglednost, dostupnosti i jednostavnost pri odabiru proizvoda.

6. Ormar za slaganje kofera

Uklopivo skladište za ORSY kofere

3. ORSY® skener

Jasna informaciona struktura proizvoda.

7. Vending mašina

Upravljanje zalihama u realnom vremenu i automatizovano punjenje

4. ORSY® kofer

Alat za organizovanje alata sa puno korisnih dodataka za pregledno odlaganje.

8. ORSY®BULL sistem za odlaganje kofera

Stabilnost, fleksibilnost i pokretljivost – kombinovano u sistemskoj kutiji


ORSY® koferi- sve u savršenom redu

Međusobno uklopivi mobilni ORSY® elementi poput kutija, polica, kofera i kolica brzo i jednostavno se kombinuju bez obzira da li su fiksirani na šinama ili točkićima i istovremeno omogućavaju da alati i materijali uvek budu na dohvat ruke, štedeći prostor, čak i u mobilnim radionicama na četiri točka.

SistemORSY® kofera sinonim je za red, pristupačnost, svestranost, inovativnost i uštedu. Sa ORSY® koferima možete uštedeti svoje vreme i novac i maksimalno iskoristite radnu sposobnost i prostor za skladištenje alata i materijala.



Kofere i torbe za alat koristimo za transport i čuvanje alata, ali sa ORSY® sistemom vaš kofer za alat može biti više od toga! ORSY® kofer će vam pomoći da sav alat i materijal bude uredno spakovan i uvek spreman za upotrebu. Preglednost i dostupnost materijala u svakom trenutku je omogućena uz pomoć transparentnog poklopca koji se nalazi na vrhu kofera, a koji se popunjava sa međusobno kompatibilnim crvenim pregradama, dok ORSY® kofer sa crnim poklopcem u unutrašnjosti ima prostor za upisivanje sadržaja kofera i popunjava se sa crnim pregradama.

Sistem kofera ORSY® je praktičan, svestran i idealan za svakodnevnu upotrebu, sav alat i materijal koji vam je potreban možete transportovati bez brige da li će se sadržaj izmestiti i pomešati nakon putovanja, baš zbog pregrada koje se u njemu nalaze. Da bi se sprečilo pomeranje pregrada unutar kofera, dno kofera ima posebnu konfiguraciju. Pored toga, specijalno dizajniran providni poklopac perfektno zatvara unutrašnje kutije i sprečava ispadanje i mešanje sadržaja pregrada.

ORSY kofer je dostupan u različitim veličinama i dimenzijama. Može biti opremljen sunđerastim umecima, pregradama, umecima za alate i kutijama za asortiman proizvoda koji odgovara Vašim potrebama. Još jedna prednost ORSY® kofera je da što ih slobodno možete složiti jedan na drugi pomoću nogarica ili ih čvrsto povezati pomoću spojnica. Tako ih možete nositi kao jednu kutiju. Zahvaljujući nogaricama, dno kutije ostaje čisto i bez ogrebotina.

Unutrašnji prostor impresionira pravim ivicama i velikim prostorom za skladištenje. Poklopac kofera, pored osnovne, ima dodatnu funkciju! Zahvaljujući udubljenju može se koristiti kao mesto za odlaganje sitnih delova tokom rada. Uvučeni rukohvati sa strane omogućavaju da se sa koferom brzo i lako manevriše na radnom mestu. Unutrašnje šarke su čvrste i robusne.

ORSY® sistem kofer je napravljen od ABS plastike - veoma izdržljive, dugotrajne i specijalno otporne na grebanje. Zbog toga je novi ORSY kofer otporan na ulja, masti, temperaturne promene, vremenske promene kao i na starenje. Na crnom poklopcu, crveni detalji su od gumiranog materijala koji omogućava zaptivanje.

Dva zatvarača sa udubljenjima za prste, obezbeđuju sigurno zatvaranje i lako otvaranje. Uvučeni bočni rukohvati su izuzetno čvrsti i mogu se opteretiti do 60 kg težine. Zahvaljujući mekanoj komponenti na ručki, ostvarena je ergonomija i stabilnost površine koja je veoma otporna na jak stisak ruke dok zaobljena pokretljiva ručka garantuje udobnost tokom nošenje kofera.


ORSY® setovi

Dok kod ORSY® praznih kofera naši kupci sami biraju i organizuju sadržaj kofera, Wurth na svom eShop-u nudi setoveodređene grupe alata spakovane u ORSY koferima ali i mešovite setove alata čiju sadržinu čine povezani artikli.

Primena spakovanih ORSY setova alata najviše se ogleda kod kupaca koji nisu sigurni kada i koja će im tačno dimenzija artikla biti potrebna (ili će im trebati više različitih), kod kupaca koji koriste veći asortiman iz neke grupe proizvoda (i žele da ih klasifikuju), ali i kod terenskih radnika kako bi mogli da ponesu sve što im je potrebno od različitih artikala.

Pogledajte kompletnu ponudu ORSY setova na Wurth E-Shopu:

KOMPLETNA PONUDA



Podelite na: