Proizvodi

ASSY® 4

Vreme čitanja: 2 min.
NASTAVITE


PROIZVODI

ASSY® 4 - nova generacija vijaka za brzo i efikasno spajanje drvenih elemenata


Od razvoja Wurth brenda, započetog još sedamdesetih godina prošlog veka, naš fokus je oduvek bio na prodaji proizvoda koji su od stvarne koristi našim kupcima, a shodno tome i razvoju novih inovativnih proizvoda.

Tako je između ostalog razvijena nova generacija ASSY® vijaka sa patentiranim AW® prihvatom, koji su jedinstven Wurth-ov proizvod na tržištu, kreirani sa ciljem dostizanja vrhunskih performansi koje obični vijci za drvo nemaju.

Sa željom da na tržištu ponudimo najbolji vijak za drvo, Wurth razvojni inženjeri i proizvodni stručnjaci još jednom su uspeli da poboljšaju performanse ASSY® vijaka i naprave novi vijak najvišeg kvaliteta - ASSY® 4 - univerzalni vijak sa kontra navojem za brzo i čvrsto međusobno spajanje drvenih elemenata, namenjen za izradu nameštaja, konstrukcije unutrašnjeg uređenja ili drvenih konstrukcija u suvim unutrašnjim ili vlažnim prostorima


  1. NOVI UMETAK sa najnovijim patentiranim RW® (Reinhold Wurth) prihvatom i plug-In (magnetnim) efektom pruža još bolju efikasnost i stabilnost, ali i kompatibilnost sa prethodnim AW prihvatima. Na primer, ASSY® 4 umetak sa RW 20 prihvatom odgovara i vijcima sa AW prihvatom prečnika od 3,5 do 5 mm, dok ASSY® 4 umetak RW 40 odgovara i vijcima sa AW prihvatom prečnika od 5 do 10 mm, što znači da se jedan ASSY® 4 umetak može koristiti za širok spektar primena.


  1. NOVA i veća površina RW prihvata na vijku osigurava idealni prenos snage, pružajući bolju stabilnost i omogućava rad sa jednom rukom. Garantuje precizno zavrtanje i savršeno prilagođavanje umetaka u glavu vijka.


  1. NOVI „DŽEPOVI“ - povećan broj džepova za brzo, precizno i savršeno uvrtanje glave vijka u površinu materijala bez pucanja i oštećenja.


  1. NOVI rezni deo na telu vijka stvara prostor za lagano uvrtanje čitavog stabla vijka bez napora u materijal, uz izbacivanje materijala tokom zavrtanja uz minimalni rizik od pucanja vijka. Uvrtanje vijaka je lakše, brže i sigurnije.


  1. NOVI pojačani, delimični i kontra navoj olakšava spajanje drvenih elemenata i konstrukcija i sprečava prekomerno zatezanje prilikom spajanja.


  1. NOVI optimizovan vrh služi za brzo i precizno prianjanje vijka u materijal, bez oštećenja i pucanja materijala i uz manje trenja.


Širok spektar Wurth proizvoda na našem eShop-u, uskoro će krasiti ASSY® 4 umetci i vijci! Svaki vijak koji se bude našao u ponudi je od pocinkovanog čelika, delimičnog navoja visokih performansi i udubljenom glavom sa „džepovima“ za glodanje, kako bi površina materijala bila osigurana od oštećenja.

Podelite na: